Haricot verts met spekjes en ui

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-11-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
500 g haricot verts
500 g tomaten
200 g magere spekreepjes
3 gesnipperde uien
boter
peper
zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Dompel de tomaten even onder in kokend water en verwijder de velletjes. Snijd ze doormidden, verwijder het vruchtenmoes en snijd ze in grove stukken.

Bereidingswijze

Bak het spek en de uien in wat boter lichtbruin, doe het vuur laag en voeg er dan de rauwe boontjes aan toe en laat die geruime tijd meesudderen.
Voeg vervolgens de tomaten erbij en laat alles nog een uur stoven.
Maak het gerecht op smaak met peper en zout.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten