1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bonen
  5. Haricot verts
  6. Haricot verts met spekjes en ui

Haricot verts met spekjes en ui

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-11-2002

Ingrediënten


500 g haricot verts
500 g tomaten
200 g magere spekreepjes
3 gesnipperde uien
boter
peper
zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Dompel de tomaten even onder in kokend water en verwijder de velletjes. Snijd ze doormidden, verwijder het vruchtenmoes en snijd ze in grove stukken.

Bereidingswijze

Bak het spek en de uien in wat boter lichtbruin, doe het vuur laag en voeg er dan de rauwe boontjes aan toe en laat die geruime tijd meesudderen.
Voeg vervolgens de tomaten erbij en laat alles nog een uur stoven.
Maak het gerecht op smaak met peper en zout.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerneyt


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerneyt
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top