1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Zalm
  5. Gevulde eieren met gerookte zalm en roomkaas

Gevulde eieren met gerookte zalm en roomkaas

  • Internationaal, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2002

Ingrediënten 16 personen


8 eieren, 100 gram verse roomkaas, 100 gram gerookte zalm (snippers) vers gemalen peper, peper en zout, toefjes dille, klein beetje tomatenketchup.



Een hapje die je van te voren klaar kan maken en er altijd in gaat!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren in 10 minuten en laat ze afkoelen. Halveer de eieren in de breedte en snijd aan de bovenkant- en onderkant een plakje af, zodat de halve eieren blijven staan. Wip de dooiers eruit. Pureer de dooiers met de roomkaas en de zalmsnippers(houd een klein beetje zalmsnippers apart) in een foodpressor tot een glad mengsel en breng op smaak met peper. Schep het mengsel in een spuitzak met een glad mondstuk e spuit het in de eiwitten. Garneer met een schepje zalm en een toefje dille.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top