1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Orak-Arik

Orak-Arik

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-11-2002

Ingrediënten


150 gr garnalen/200 gr spitskool/2 eieren/5 sjalotjes/2 teentjes knoflook/2 rode lomboks/3 salamblaadjes/1 visbouillonblokje/3 el pl olie


Verder heb je nodig


Wadjan


Roerbak van garnalen,witte kool en eieren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de garnalen,was ze en dep ze droog met keukenpapier.Snijd de spitkool in fijne reepjes.Pel de sjalotjes en de knoflook en snipper ze dun.Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten van de lomboks en snijd ze fijn.

Bereidingswijze

Verhit olie in een wadjan.Fruit hierin de sjalotjes en de knoflook ca 1 min. Voeg de garnalen en de salamblaadjes en het bouillonblokje toe.Roerbak dit alles tot de garnalen zijn verkleurd.Voeg de gesneden spitskool en de gesneden rode lomboks toe. Roerbak alles ca 5 min. Klop de eieren los en voeg ze al roerend in de wadjan toe.

Serveertip

Dit gerecht kan heel goed gegeten worden met andere groenten en met andere vlees-,vis- of kipgerecht, maar niet met rijst of bami



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van msweersgehl


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van msweersgehl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top