Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Chochlii bourbouristi (wijngaardslakken)

Chochlii bourbouristi (wijngaardslakken)

Door: lekkerkoken1

  • Grieks Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-11-2002

Ingrediënten


1 blikje wijngaardslakken a 200 g
2 a 3 lepels bloem
zout
peper
3 lepels olijfolie
3 lepels rode wijnazijn
zout
peper
1 theelepel rozemarijn
witbrood



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Giet de slakken af en meng in een kom met bloem, zout en peper.
Verhit de olie en bak de slakken snel goudbruin.
Voeg de wijnazijn, zout, peper en rozemarijn toe, roer voorzichtig door elkaar, dek de pan af en sudder 1/2 minuut.
Verdeel over 4 diepe bordjes en serveer met witbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top