1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Italiaanse krieltjes met Tomatensalade

Italiaanse krieltjes met Tomatensalade

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-11-2002

Ingrediënten


4 trostomaten, 3 el slafris naturel, 1 goudsalami (250 gram), 7 el olijfolie, ? 900 gram Minikrieltjes (2 zakjes CelaVita), 1 zak italiaanse groente mix, 3 el rode pesto, zout, peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten mengen. Salami in stukjes snijden. In braadpan olijfolie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 3 minuten groentemix meebakken. Salami en pesto toevoegen en nog ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren met tomatensalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top