1. Home
  2. Recepten
  3. Pain de Madeleine met sardientjesboter

Pain de Madeleine met sardientjesboter

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1/2 zakje peterselie(a 30 g), 2 eetlepels kappertjes, 1 citroen, 1 rode ui, 75 g zwarte olijven zonder pit, 2 blikjes sardines in olie(120 g Deepblue), 50 g zachte roomboter, zout, peper, 4 extra dikke sneden Pain de Madeleine, 1/2 zakje veldsla(a 75 g).



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Steeltjes van peterselie verwijderen. Kappertjes en peterselie fijnhakken. Citroen goed schoonboenen en schil fijn raspen. Citroen halveren en uitpersen. Rode ui pelen en in dunne ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Graatjes uit sardine verwijderen, In kom sardines met vork door boter prakken. Citroenrasp, kappertjes en peterselie erdoor mengen. Citroensap, zout en peper naar smaak toevoegen. Sneden Pain de Madeleine dik bestrijken met sardinesboter. Veldsla, uienringen en olijven erover verdelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoba_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoba_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top