1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Atjar Kool

Atjar Kool

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1 spitskooltje
2 eetlepels kappertjes
6 eetlepels olijfolie (extra viergine)
2 eetlepels balsamicoazijn
1 theelepel peper



Zelf verzonnen en heel lekker bij de rijsttafel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet een pan water op. Snijd de kool in smalle repen en was deze. Doe de kool 1 minuut in kokend water en laat ze uitlekken. De kool moet knappend blijven!

Bereidingswijze

Meng de olie met de balsamico-azijn, de peper en de kapertjes en giet deze over de uitgelekte kool.

Serveertip

Deze atjar kan zowel koud als lauwwarm gegeten worden. Lekker bij b.v. Boemboe Bali vis - Let op deze vis is 'echt' heet!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkolder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkolder
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top