1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapas
  5. Tapas van vlees, chorizo en olijven

Tapas van vlees, chorizo en olijven

Door: cuisine_monique

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1 tl. tijm (liefst verse), halve el. olijfolie, 100 gram knoflookolijven, 250 gram varkensoester, 4 plakken chorizoworst (halve cm. dik)



Lekker met een glaasje Spaanse wijn of sherry

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met een halve el. olie en de tijm en laat buiten de koelkast op termperatuur komen.
Snijd de plakken chorizo in vieren. Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete pan, op halve stand en bak ze rondom bruin en rose van binnen. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltjes en geef er prikkers bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top