Lamscurry met noten

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Lekker met wilde rijst en Chinese kool

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
peper, zout, 1 fijngesnipperde ui, 1 dl. yoghurt, 1 el. koriander (vers, fijngehakt), 1 mespuntje kaneel, 1 teentje knoflook (fijngesneden), 125 gram gemengde noten, 2 tl. kerriepoeder, 300 gram lamspoulet, 40 gram boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de ui en de knoflook in de boter en voeg het lamspoulet toe. Bak het geheel gedurende 2 minuten. Hak de noten fijn en voeg dit samen met de kerrie bij het vlees. Laat dit even meebakken. Schep de yoghurt en dl. water erdoorheen. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat het dan gedurende 1 uur met de deksel op de pan zachjes gaar sudderen. Roer het geheel regelmatig. Breng op smaak met zout en peper. Roer er op het laatst de verse koriander door.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

cuisine_monique avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten