1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Kippensoep
  5. Chinese kippensoep

Chinese kippensoep

Door: lekkerkoken1

  • Chinees, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-11-2002

Ingrediënten


1 liter kippenbouillon
100 gr mihoen
100 gr champignons
1 eetlepel sojasaus
1 kleine prei
2 eieren



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de gewassen champignons in dunne plakjes en de gewassen prei in uiterst dunne schijfjes.
Blancheer de prei in 2 minuten in kokend water en laat hem daarna uitlekken.
Verhit de bouillon en voeg de mihoen en de plakjes champignons toe.
Laat de soep hoogstens 10 minuten zachtjes koken.
Doe vervolgens een scheutje sojasaus in de soep.
Klop als laatste de eieren los en voeg ze al roerende bij de soep, zodat ze lange draden vormen in de soep.
Serveer de soep heet.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top