Miso-noedelsoep met scampi

  • Japans, Soep
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-11-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gr dunne rijstnoedels
4 pakjes instant misosoep
16 voorgekookte scampi
8 verse spinazieblaadjes
waterkers
1 blad of kleine stukjes zeewier
4 fijngesneden lente-uitjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng water aan de kook, leg de rijstnoedels in het kokende water, haal de
pan van het vuur en laat ze enkele minuten weken.
Giet ze af en spoel ze af.
Giet kokend water over de miso, roer en laat even trekken.
Verdeel de voorgekookte scampi, de gewassen spinazieblaadjes en waterkers,
het zeewier en de fijngesneden lente-uitjes over kommen en giet er de hete
miso over.
Dien heet op.
De volgen dag kunt u de soep zeven en de sappige ingredienten apart opwarmen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten