1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Salsa Verde

Salsa Verde

Door: sasbakgraag

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-11-2002

Ingrediënten 6 personen


3 teentjes knoflook,heel fijngesneden,3 el fijngesneden peterselie,1/2 el fijngesneden munt,3 el fijngesneden basilicum,1 el mosterd,4 ansjovisfilets,fijngesneden,2 el kappertjes,afgespoeld en uitgelekt,grofgesneden,plisminus 1 dl olijfolie,1-11/2 el citroensap.



Al die geurige verse kruiden geven deze salsa verder een heerlijke pittig-frisse smaak.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten.Zet de salsa plisminus 30 min.op een koele plaats zodat de smaken goed kunnen intrekken.Serveer deze kruidensaus koud.

Serveertip

TIP:Nog sneller klaar:pureer alle ingredienten(grof)in een keukenmachine of blender.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasbakgraag
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top