1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zarzuela

Zarzuela

Door: aly47

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1 ui 2 teentjes knoflook 1 spaanse rode peper 1 eetlepel olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400ml) 300 ml witte wijn een mespunt saffraandraadjes 250 gr.zalmfilet 250gr verse mosselen 8 coctailgarnalen zout, peper



Echt iets lekkers

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel en snipper de ui en de knoflook.Was de peper verwijder de zaadlijst en snij het vruchtvlees in ringetjes.Was de zalm,moselen en garnalen. Snij de zalm in stukjes.

Bereidingswijze

Bak de ui en de knoflook en de peperringetjes in de olijfolie ca.2 minuten.
Voeg de tomatenblokjes toe en bak deze even mee.Voeg de wijn toe en de saffraan en laat de wijn op een hoog vuur verdampen.Laat de saus op een zacht vuur ca.5 minuten inkoken.De stukjes zalm en de mosselen en de garnalen toevoegen.Breng de zarzuela op smaak met zout en peper. Smakelijk eten.

Serveertip

Lekker met stokbrood of geroosterd brood.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aly47
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top