Wrapper met kalfsvlees en spinazie

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Lekker makkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 el. azijn, 100 gram verse spinazie, 12 el. roomkaas, 2 tomaten, 2 tortilla's, 4 lente-uitjes, 4 schnitzels, 4 el. olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Masseer het vlees met 1 el. olie, bestrooi het met wat peper en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen.
Snijd de lente-uitjes in ringen en de tomaat n partjes. Was en droog de spinazie.
Bak het vlees aan beide kanten bruin en rose van binnen. Bestrooi het vlees met een beetje zout.
Verwarm de tortilla's in een hete, droge koekenpan (2 minuten om en om). Hussel de spinazie met de lente-uitjes, de tomaat, de rest van de olie, wat zout en peper. Voeg er als laatste de azijn aan toe.
Laat de tortilla's op een plank glijden en besmeer ze met verse roomkaas. Verdeel de spinazie erover en leg de schnitzels erop. Rol de tortilla's strak op en snijd ze schuin in vieren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

cuisine_monique avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten