1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Spinazie
  6. Wrapper met kalfsvlees en spinazie

Wrapper met kalfsvlees en spinazie

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1 el. azijn, 100 gram verse spinazie, 12 el. roomkaas, 2 tomaten, 2 tortilla's, 4 lente-uitjes, 4 schnitzels, 4 el. olie



Lekker makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Masseer het vlees met 1 el. olie, bestrooi het met wat peper en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen.
Snijd de lente-uitjes in ringen en de tomaat n partjes. Was en droog de spinazie.
Bak het vlees aan beide kanten bruin en rose van binnen. Bestrooi het vlees met een beetje zout.
Verwarm de tortilla's in een hete, droge koekenpan (2 minuten om en om). Hussel de spinazie met de lente-uitjes, de tomaat, de rest van de olie, wat zout en peper. Voeg er als laatste de azijn aan toe.
Laat de tortilla's op een plank glijden en besmeer ze met verse roomkaas. Verdeel de spinazie erover en leg de schnitzels erop. Rol de tortilla's strak op en snijd ze schuin in vieren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top