1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Stoofvlees
  5. stoofvlees

stoofvlees

Door: krotekoker

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-11-2002

Ingrediënten 6 personen


500 gram runderstoofvlees
500 gram uien
flinke scheut vloeibare bakboter
mosterd
3 a 4 sneedjes brood
laurierblaadjes
2 flesjes bruin bier
peper en zout



Niet moelijk wel errug lekker ouderwets!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees en uien in stukjes snijden

Bereidingswijze

Laat de bakboter mooi bruin worden en bak het vlees rondom snel bruin.
Voeg de uien toe en laat deze ook even meebakken.
Kruid het vlees en uien met peper, zout en een paar blaadjes laurier naar smaak (redelijk veel peper nodig!!!)
Blus af met de 2 flesjes donker bruin bier.
doe de deksel op de pan en zet deze op een sudderplaatje en laat +- 3 uur stoven.
Als het vlees gaar is voeg je de boterhammen zonder korst in stukjes toe.
Doe nu een flinke schep mosterd (naar smaak) erbij en laat het geheel inbinden, dit duurt ongev. 1,5 uur

Serveertip

Lekker met verse frietjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van krotekoker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top