Pho Bo
- Soep
- 10-20 min.
Vietnamees gerecht
Ingrediënten 4 recipe.people
Voor de soep :300 gram gedroogde rijstmie -
375 gram lendebiefstuk in dunne plakjes -
4 lente-uitjes in ringetjes -
4 eetlepsl fijngehakte verse koriander -
4 kleine rode uien in dunne ringen -
3 liter kokende runderbouillon -
Garneren met :
4 limoenpartjes -
een bosje Aziatische basilicum of verse munt -
een bosje korianderblaadjes -
125 gram tauge -
hoisinsaus -
chilisaus
Bereidingswijze
Week de rijstmie 15 minuten in heet water. Laat uitlekken, spoel af en laat opnieuw uitlekken. Verdeel de mie over vier grote kommen
Voeg vlees, lente-ui, koriander en rode ui toe
Schenk de kokende bouillon erover en serveer de soep met porseleien lepels, stokjes en kleien kommetjes met citroenpartjes, basilicum of munt, koriander, tauge en de sauzen, die iedereen zelf naar smaak toevoegt.