Champignonbeignets

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-11-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
30 grote champignons

? citroensap

? 1 ei

? 50 gram bloem

? 1 dl melk

? aroma

? frituurvet

? dipsaus.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon, en was ze in water met wat citroensap. Laat ze goed uitlekken en bestrooi ze met zout. Maak een beslag van het losgeklopte ei, de bloem, de melk, een snufje zout en aroma naar smaak. Steek in elke champignon een prikker, haal de champignons door het beslag en bak ze in heet frituurvet goudbruin. Laat ze goed uitlekken en serveer ze met dipsaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten