1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. arretjescake

arretjescake

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-11-2002

Ingrediënten


50 gram cacao
1 pak biscuitjes
1 pakje planttaardige margarine
200 gram witte basterdsuiker
1 ei


Verder heb je nodig


Een pannetje,een kom,een spatel of garde om te roeren en een cake blik(klein)


Kom even op het plaatje staan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Biscuitjes in kleine stukjes breken
boter smelten op laag vuur.

Bereidingswijze

Cacao en suiker door elkaar roeren en daarna door de gesmolten boter roeren(goed roeren want anders heb je straks onder in de cake een dike laag boter zitten,niet echt lekker kan ik je vertellen).Haal het mengsel van de hitte bron en voeg het ei toe dit is om het geheel tebinden.
(goed roeren)doe de stukjes biscuit in een kom en roer daar het chocolade mengsel goed door,dan alles in het cakeblik schenken en 4 a 5 uur op laten stijven in de koelkast en dannnnnn eetsmakelijk

Serveertip

Gewoon een lekker koppie thee of koffie of een glaasje fris



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelina23


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelina23
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top