IJscoupe

  • Nederlands, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-11-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
1 beklede plaat, 30 x 20 cm rechthoekige cake, 4 krentenbollen, 1 portie glazuur, gele, paarse, karamel en roze kleurstof, snoepjes en gekleurde musketpillen.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1: Snijd de cake in de vorm van een hoog glas. Op de plaat leggen. Leg de bolletjes bovenaan het glas, snijd er 1 in stukjes zodat de bovenkant er meer uitziet als echte bolletjes ijs.
2: Laat 2,5 dl glazuur ongekleurd. Kleur 0,7 dl paars, Kleur 0,7 dl roze, 0,6 dl karamelkleurig en de rest geel. Smeer het karamelkleurige glazuur op de voet van het glas.
3: Smeer gekleurd glazuur op de cake zoals aangegeven. Smeer ongekleurd glazuur op de bolletjes.
4: Strooi musket op de bolletjes. Versier het glas met snoepjes. We hebben snoepjes gekozen met de dezelfde kleur als het glazuur, maar contrasterende kleuren zijn ook leuk.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten