1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Tapas
  6. Tapas van vlees, chorizo en olijven

Tapas van vlees, chorizo en olijven

  • Spaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1 theelepel verse tijm -
1/2 eetlepel olijfolie -
100 gram knoflook olijven -
250 gram varkensoester -
4 plakken chorizoworst van 1/2 cm dikte









Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met ? eetl. olie en de tijm en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen
Snijd de plakken chorizo in vieren
Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete anti-aanbakpan, op halve stand en bak ze zachtjes rondom bruin en rose van binnen (ca. 7 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem
Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltje, geef er cocktailprikkers bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top