1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Tapas
  6. Tapas van vlees, chorizo en olijven

Tapas van vlees, chorizo en olijven

Door: luckyjo

  • Spaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1 theelepel verse tijm -
1/2 eetlepel olijfolie -
100 gram knoflook olijven -
250 gram varkensoester -
4 plakken chorizoworst van 1/2 cm dikte









Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met ? eetl. olie en de tijm en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen
Snijd de plakken chorizo in vieren
Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete anti-aanbakpan, op halve stand en bak ze zachtjes rondom bruin en rose van binnen (ca. 7 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem
Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltje, geef er cocktailprikkers bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top