1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. salsa verde

salsa verde

Door: bellie

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-10-2002

Ingrediënten 6 personen


3 teenjes knoflook, heel fijn gesneden.
3 el fijngesneden peterselie, 1/2 el fijngesneden munt. 3 el fijngenseden basilicum. 1 el mosterd, 4 anslovisfilets, 2 el kappertjes, afgespoeld en uitgelekt, en grofgesneden.
ongeveer 1 dl olijfolie, 1- 1 1/2 el citroensap


Verder heb je nodig


Sneller om alles in de keuekenmachine of blender te pureren


Al die geurige verse kruiden geven de salsa een heerlijke pittige frisse smaak

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten in de blender of keukenmachine, of snijd alles heel fijn en meng het dan door elkaar.
zet de salsa op een koele plaats ongeveer 30 min weg zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Serveertip

Serveer de kruidensaus koud, bv bij geroosterde groenten,geroosterd vlees, gebakken vis of bij gerechten met koud vlees, zoals carpaccio.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top