1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aardappelen met kaas

Aardappelen met kaas

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-10-2002

Ingrediënten


1 kilo aardappelen (bintjes)
500 - 750 gram jong/belegen kaas
zout naar behoefte



Voor 4 personen.; Bereidingstijd 25 - 30 minuten

van "moesje2"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen volgen traditionele wijze.
Na het koken natuurlijk de aardappelen afgieten.
Tijdens van het koken van de aardappelen kun je vast de kaas in blokjes
snijden ongeveer blokjes van 2,5 centimeter
Na het koken en afgieten van de aardappelen dan kunnen de blokjes kaas
bovenop de aardappelen en laat dit smelten, let op de aardappelen dat ze
niet aanbranden. De kaas zal zich tot een grote massa maken na ongeveer een
minuut of 4 of 5
Haal de pan van het kooktoestel en stamp de inhoud flink door elkaar met een
stamper, zodat er een soort hutspot onstaat.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top