1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Iraans gebakken vis

Iraans gebakken vis

Door: luckyjo

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-10-2002

Ingrediënten 2 personen


300 gram visfilet van kabeljauw, schelvis, schol, wijting en dergelijke -
citroen- of limoensap -
50 gram bloem -
2 theelepels kerrie -
2 theelepels kurkuma -
zout en
peper -
1 dl melk -
olie om te bakken -
enkele plakjes of partjes citroen









Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de visfilet in stukken, was ze en dep ze droog
Besprenkel ze met citroensap
Meng door de bloem de kurkuma, de kerrie en zout en peper
Wentel de stukken vis eerst door de melk en vervolgens door de gekruide bloem
Bak ze in de olie op een zacht vuur aan beide kanten bruin en gaar
Leg ze op een schaal en garneer met de plakken of parten citroen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top