Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Ceviche uit Mexico

Ceviche uit Mexico

Door: lekkerkoken1

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-10-2002

Ingrediënten


500 g rauwe vis met vast vlees
2 uien
4 verse groene chillies of groene paprika
enkele teentjes knoflook
8 verse limoenen
1 hand koriander
1 lepel olijfolie
zout
peper

Eventueel mag u ook een beetje ketchup en worcestershiresauce toevoegen.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de uien, knoflook, tomaten, chillies en koriander fijn.
Pers de limoentjes uit en voeg ze aan de groenten toe.
Snijd de vis in tamelijk kleine stukjes, bestrooi die met peper en zout en
voeg ze eveneens toe.
Laat de vis vier uur marineren in de koelkast.
Meng er alvorens het gerecht (ijskoud) op te dienen de olijfolie door.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top