1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Cacik

Cacik

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-10-2002

Ingrediënten


3 komkommers (geschild en in blokjes gesneden)
3/4 l rechtsgedraaide yoghurt
6 teentjes knoflook uit de knijper
? tl zout
vers gemalen zwarte peper
1 el gesmolten boter
1 el olie
1 el wijnazijn
2 el gehakte verse dille (of 1 el gedroogde dille)
2 el gehakte peterselie
? kop gehakte walnoten
2 hardgekookte eierdooiers (verkruimeld)



Turkije; (komkommer met yoghurt)
(6 personen)

van "vifke"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten in een kom en laat het gerecht 1 uur koud worden in de koelkast.


Serveertip

Dien het op in ruime kommen en serveer er Turks brood of grof bruin brood bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top