Italiaanse groententaart

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-10-2002

Lekker pittig en niet zo moeilijk

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1 pakje bladerdeeg, milanese groenteschotel van Iglo, een pakje kookroom, 2 ons gorgonzola, peper, zout en 2 eieren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
hartige taartvorm en een klopper

Voorbereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien

Bereidingswijze

Beleg de vorm met de plakjes bladerdeeg en prik een paar gaatjes in de bodem. Voeg het hele pak groenten erbij en brokkel de gorgonzola er door. Klop in een kom de room met de eieren en het peper en de zout en voeg dit aan de groenten toe. Zet de hartige taart zo'n 45 minuten op 220 graden in de oven.

Laatste reacties

rietjevee avatar
rietjevee 14-01-2005

Gemakkelijk recept en supersnel voor als je eens wat minder tijd hebt. Gemakkelijker kan koken bijna niet.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten