1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Tsjechische keuken
  5. Zuurkool
  6. Tsjechische Zuurkool

Tsjechische Zuurkool

Door: jpjvdberg

  • Tsjechisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-10-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram zuurkool

? 1 el kummel

? 2 uien

? 50 gram reuzel (of boter)

? 2 el bloem

? 1 glas witte wijn

? suiker

? 1 bekertje zure room.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de losgehaalde zuurkool met de kummel in een bodempje water aan de kook en kook ze in ca. 30 minuten gaar.
Snipper intussen de ui en fruit die in de reuzel lichtbruin. Bestrooi ze met de bloem en laat die even meebakken. Voeg de zuurkool toe met de witte wijn en wat suiker en laat het geheel nog ca. 10 minuten stoven. Roer tot slot de zure room erdoor.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top