Orgeade met Meloen = Hindoestaans dessert

  • Surinaams, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-10-2002


Gerecht van Sandhia

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
7 eetlepels Faja Lobi Orgeade siroop -
1 kop volle melk -
handjevol pistachenoten -
1 galiameloen -
3 eetlepels condensmelk -
1 a 2 eetlepels suiker




Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De galiameloen schillen, van pitten ontdoen en in blokjes snijden. Melk, Orgeade en de condensmelk met elkaar roeren, de meloen hieraan toevoegen, omscheppen en 30 minuten in de koelkast zetten.




Variatietip:
Gebruik in plaats van pistachenoten gemalen cocos of geschaafde amandelen.

Serveertip

Voeg voor het opdienen grof gebroken ijsblokjes toe en garneer vervolgens het dessert met in stukjes gesneden pistachenoten.

Laatste reacties

paulina22 avatar
paulina22 17-11-2010

dit heb ik wel eens gegeten. was heerlijk.. ik ga het ook eens maken bedankt voor recept gr paulina

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten