3 eetlepels Faja Lobi Nasi Goreng roerbakmix -
1/2 Madam Jeanette peper -
200 gram Bakkeljauw -
3 theelepels Exotimex Knoflook -
3 kopjes Kotomisi Rijst -
3 theelepels tomatenpuree -
15 eetlepels olie -
100 gram doperwten -
3 takken selderij -
1/2 ui
Gerecht van Sandhia
Bakkeljauw van vel ontdoen en ontzouten door het 10 minuten in water te koken, daarna het in stukjes verdelen en van graten ontdoen en vervolgens de stukjes onder de kraan goed afspoelen.
Olie verhitten, bakkeljauw hierin lichtbruin bakken, hieraan toevoegen knoflook, ui, peper en 3-4 minuten roerbakken; Nasi Goreng (roerbakmix), tomatenpuree, doperwten en selderij toevoegen en omscheppen.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en hieraan toevoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken. Zout naar smaak toevoegen
Serveren met o.a spiegelei, tomaat, komkommer, Ei-Sliertjes , Kouseband , Gebakken Banaan, Zuurgoed .
Variatietip:
Serveer eens met Faja Lobi Pinda-Satesaus .