1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Telo-gebakken cassave

Telo-gebakken cassave

Door: luckyjo

  • Surinaams, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-10-2002

Ingrediënten 10 personen


400 gram Cassave -
2 theelepels Exotimex Knoflook -
100 gram Bakkeljauw -
1/2 Madam Jeanette peper -
8 eetlepels olie -
zout -
1/2 ui -
mespuntje trassie -
2 takken selderij -
2 theelepels tomatenpuree








Gerecht van Sandhia

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Cassave 15 minuten in ruim water gaar koken.
Ontvel de bakkeljauw, kook het 5-10 minuten voor om het te ontzouten, afspoelen met lauw water, ontbotten en het vervolgens in stukken verdelen.
Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten, daarna bakkeljauw toevoegen en 5-10 minuten lichtbruin bakken; vervolgens tomatenpuree, trassie en selderij toevoegen en omscheppen. De gekookte cassave toevoegen, het geheel goed omscheppen en 10 minuten opbakken; zout naar smaak toevoegen.


Serveertip

Serveren met o.a. Exotimex Mastersauce , Exotimex Redi Pepre Sauce , Faja Lobi Pinda-Satesaus .



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top