1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. stoofpotje

stoofpotje

Door: verawillemse

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-10-2002

Ingrediënten 6 personen


Mosterd,blikje tomatenpuree,bouillon blokjes2,
boter,water,peper en zout twee zakjes juspoeder,500 gram varkenvlees,500 gram rundvlees


Verder heb je nodig


Braadpan,vork,plank.mes,garden,


Stoofpotje van rundvlees met hamlappen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe op het vlees peper en zout,doe dan met je mes al het vlees goed in smeren met mosterd,maak de juspoeder alvast klaar met water,doe er meer water bij ivb dat het nog moet sudderen.

Bereidingswijze

Braadpan op hoog vuur zetten doe de boter er in een half pakje,doe het vlees goed bruinbakken,een voor een,haal het vlees er uit,doe nu de tomaten puree bij de boter,ga met de garden goed roeren,gooi de juspoeder er bij en de bouillon blokjes,doe nu het vlees er bij laat het sudderen tot het gaar is op een klein pitje,

Serveertip

Is heerlijk bij gekookte witlof of andijvie;
of sperziebonen,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van verawillemse
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top