1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. KIP MET LIMOEN-MANGOSAUS

KIP MET LIMOEN-MANGOSAUS

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1BLIK MANGOSCHIJVEN/4LIMOENEN/3EETL.KETJAP MANIS/1/2ZAKJE KRUIDENMIX VOOR NASI/4EETL.ZONNEBLOEMOLIE/1KILO KIPENBOUTEN/1UI/1TEENTJE KNOFLOOK/ZOUT,PEPER.


Verder heb je nodig


STAAFMIXER


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

LAAT DE MANGOSCHIJFJES UITLEKKEN EN PUREER ZE.PERS DE LIMOENEN UIT EN VOEG DE HELFT VAN HET SAP BIJ DE MANGOPUREE.ROER DE KETJAP MET DE KRUIDENMIX VOOR NASI EN 1EETL.ZONNEBLOEMOLIE TOT EEN GLAD MENGSEL.BESTRIJK DE KIPPENBOUTEN MET HET KETJAPMENGSEL.VERHIT DE REST VAN DE ZONNBLOEMOLIE IN EEN BRAADPAN EN BAK DE KIPPENBOUTEN RONDOM BRUIN IN CA.5MIN.HAAL DE BOUTEN UIT DE PAN.PEL DE UI EN HAK DEZE FIJN.PEL DE KNOFLOOK.BAK DE UI GLAZIG IN DE ACHTERGEBLEVEN OLIE.PERS DE KNOFLOOK BOVEN DE BRAADPAN UIT EN VOEG HET MANGOMENGSEL TOE.LEG DE KIPPENBOUTEN WEER TERUG IN DE PAN EN LAAT ZE AFGEDEKT OP EEN ZACHT VUUR IN CA.30MIN.GAAR STOVEN.VOEG HET LIMOENSAP TOE EN BRENG OP SMAAK MET ZOUT EN PEPER.

Serveertip

LEKKER MET PANDANRIJS



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van xmoederx


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van xmoederx
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top