Engelse picknick wraps

  • Engels, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak Honig wraps -
250 gram verse roomkaas tuinkruiden -
300 gram fricandeau vleeswaren -
groene krulsla -
verse peper en zout







Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de wraps evenom ze makkelijker op te rollen.
Besmeer de wraps met de roomkaas
Leg de fricandeau er los op, mag aan boven en onderkant wat uitsteken.
Bestrooi met wat vers gemalen peper en zout en leg er wat sla op.
Rol de wraps op en smullen maar

Laatste reacties

margo10 avatar
margo10 05-05-2011

Ik heb deze wraps in het paasweekend gemaakt voor een picknick. Het was heerlijk. Ze zijn allemaal op gegaan. Ik heb wraps met tuinkruiden gebruikt en ik heb ook wraps gemaakt met rookvlees ipv fricandeau. Alletwee de varianten waren een succes. Dit ga ik vaker maken!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten