Venkelsalade met komkommer

  • Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-10-2002

Houd je van knoflook, dan is dit een heerlijke salade die pittig combineert met romig.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 venkelknol
halve komkommer
50 gr zachte roomkaas
4 el yoghurt
1 teentje knoflook, geperst
1 tl thijm
peper en zout naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Lelijk buitenste blad van de knol verwijderen, eventueel venkelgroen afsnijden en apart houden en de rest van de stengels tot aan de knol afsnijden. Venkel in dunne reepje snijden en 1 min. blancheren in kokend water. Uit laten lekken.
Komkommer schillen en in blokjes snijden. kaas fijn prakken en loskloppen met de yoghurt, knoflook, tijn en peter en zout. Venkel en komkommer en dressing door elkaar scheppen. garneren met fijngeknipt venkelgroen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten