vis in de oven

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-10-2002

Toveren met vis:Een lekker visrecept,dat ook bij de kinderen erg in de smaak valt!

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pak Iglo Kabeljauw
? enkele tomaten
? enkele paprika's
? 1 ui
? knoflook
? olijfolie (Bertolli)
? witte wijn
? aardappels
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Neem een paar moten kabeljauw en leg ze in een oven vaste schotel.


Snij de tomaten in reepjes en voeg ze samen met wat ui, knoflook en olijfolie in een schaal.


In apparte potjes laat je wat tomaten en paprika's (eerst vel afdoen en pitjes verwijderen)goed gaar worden met wat witte wijn.


Voeg dit bij in de schotel en zet alles in de oven tot de kabeljauw goed gaar is.


Serveertip

Opeten met aardappelpuree en je fles witte wijn die je verder opdrinkt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten