1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. vis in de oven

vis in de oven

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-10-2002

Ingrediënten


1 pak Iglo Kabeljauw
? enkele tomaten
? enkele paprika's
? 1 ui
? knoflook
? olijfolie (Bertolli)
? witte wijn
? aardappels



Toveren met vis:Een lekker visrecept,dat ook bij de kinderen erg in de smaak valt!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem een paar moten kabeljauw en leg ze in een oven vaste schotel.


Snij de tomaten in reepjes en voeg ze samen met wat ui, knoflook en olijfolie in een schaal.


In apparte potjes laat je wat tomaten en paprika's (eerst vel afdoen en pitjes verwijderen)goed gaar worden met wat witte wijn.


Voeg dit bij in de schotel en zet alles in de oven tot de kabeljauw goed gaar is.


Serveertip

Opeten met aardappelpuree en je fles witte wijn die je verder opdrinkt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top