1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Sate
  6. Sate de Luxe

Sate de Luxe

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-10-2002

Ingrediënten 4 personen


Faja Lobi Losie Foroe (marinade)
-Faja Lobi Pinda-Satesaus
-500 gram kipfilet



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees in lange reepjes met een breedte van 2 cm snijden en vervolgens een nacht van te voren in de Losie Foroe (marinade) marineren; gebruik per 250 gram vlees 5 eetlepels Losie Foroe (marinade). Daarna de stukken vlees zigzagvormig aan de satestokjes rijgen; grill of barbecue het vlees, draai het regelmatig om, tot het vlees gaar is. Serveertip:
Serveren met Faja Lobi Pinda-Satesaus en/of Nasi Goreng of Bami of Moksie Alesie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top