1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Biefstuk
  6. Duitse biefstuk met rode uienmarmelade

Duitse biefstuk met rode uienmarmelade

  • Duits, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-2002

Ingrediënten 4 personen


4 duitse biefstukken75 gr. boter4 rode uien1 el. lichte basterdsuiker2 dl. rode wijn1/2 dl. rode wijnazijnpeper en zout



Eenmaal geproeft...... dan ben je zeker verkocht!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de uien, halveer en snijd in plakkensmelt 25 gr. boter in een middelgrote pan met dikker bodemvoeg uien en suiker toe en laat al roerend zacht koken tot de uien zacht zijn en gekarameliseerd zijnvoeg wijn, azijn en peper en zout toelaat ca. 10 min. koken tot vocht verdampt is en de uien zacht zijn

Bereidingswijze

Verhit de rest van de boter en bak als de boter bruin is en het schuim trekt weg de biefstukken in 5 min. rondom bruin en van binnen rosekeer ze af en toe om

Serveertip

Lekker met gebakken aardappelen en slabron; de Vleeschmeesters



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smaakvol


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smaakvol
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top