Kerriesoep met kokos

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui, 1 teentje knoflook, 4 eetlepels zonnebloemolie, 2 grote bloemige aardappels, 1 zakje curry kokos mix(70 g,Honig), 250 ml kokosmelk, 2 tuinkruidenbouillonblokjes, 5 takjes verse koriander.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de zonnebloemolie in een ruime pan en fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten. Schil en was de aardappels en snij ze in blokjes. Voeg de aardappelblokjes samen met de curry kokos toe aan de uimengsel en roerbak ca. 3 minuten. Voeg 1 liter water, kokosmelk en de bouillonblokjes toe. Laat de soep ca. 15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en verdeel over 4 borden. Was, hak de koriander en garneer de soep ermee.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten