Kerriesoep met kokos
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 20-10-2002
Ingrediënten 4 personen
1 ui, 1 teentje knoflook, 4 eetlepels zonnebloemolie, 2 grote bloemige aardappels, 1 zakje curry kokos mix(70 g,Honig), 250 ml kokosmelk, 2 tuinkruidenbouillonblokjes, 5 takjes verse koriander.Benodigdheden
staafmixerBereidingswijze
Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de zonnebloemolie in een ruime pan en fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten. Schil en was de aardappels en snij ze in blokjes. Voeg de aardappelblokjes samen met de curry kokos toe aan de uimengsel en roerbak ca. 3 minuten. Voeg 1 liter water, kokosmelk en de bouillonblokjes toe. Laat de soep ca. 15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en verdeel over 4 borden. Was, hak de koriander en garneer de soep ermee.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties