1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hachee
  6. Hachee

Hachee

Door: jpjvdberg

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2002

Ingrediënten 4 personen


750 gram doorregen stooflappen in blokjes

? 3 el boter

? peper en zout

? 4 in halve ringen gesneden uien

? 2 laurierblaadjes

? 2 kruidnagels

? 2 tl bruine suiker

? 1 dl rode wijnazijn

? 5 dl runderbouillon (tablet)

? 1 el maizena.



Snelkookpan

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter in de snelkookpan en bak hierin het vlees op hoog vuur aan. Bestrooi het daarna met zout en peper. Voeg de in halve ringen gesneden uien toe en laat deze bij het vlees kleur krijgen. Voeg dan de laurierblaadjes, de kruidnagels, de bruine suiker, de rode wijnazijn en runderbouillon toe. Sluit de snelkookpan, kook het geheel 30 minuten (bij druk 2).
Bind de hachee met de maizena, losgeroerd met 2 eetlepels water.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top