1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. kaassalade

kaassalade

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-10-2002

Ingrediënten 4 personen


2 kleine uien.

400 gram jong belegen kaas.

300 gram ham.

4 appelen.

8 augurken.

6 eetlepels yoghurt.

2 eetlepels citroensap.

2 theelepels suiker.

iets zout .

iets peper.

4 snee roggebrood.

Een enkele blaadje sla



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het wit van de preien in dunne reepjes, was ze en laat ze uitlekken

Snipper het uitje en snijd de kaas, ham,

appelen en augurken in reepjes.

Maak een sausje van de yoghurt het citroensap, de suiker, zout en peper

Schep de ingredienten door het sausje en serveer de salade bijvoorbeeld

op roggebrood Garneer met sla



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top