1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Courgette
  6. kalkoenbulglurschotel met mais en courgette

kalkoenbulglurschotel met mais en courgette

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-10-2002

Ingrediënten 2 personen


1 ui, olie, 1 teentje knoflook, 200 gr. kalkoenfilet, 1.5 el. shoarmakruiden, 100 gr. bulgur, kippebouillontablet, 1 blikje mais, worchestershiresaus.



Gekke combinatie zalig resultaat

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui snipperen en in wat olie bakken. de knoflook persen en erbij doen. de kalkoenfilet in stukjes snijden en de shoramakruiden erdoor scheppen. dit bij de uie doen en rondom bruin bakken. de courgette in blokjes snijden en die en de bulgur bij de kalkoen doen. even meebakken. 1.5 dl. water erbij doen. aan de kook laten komen en de bouillontablet toevoegen. laten koken ca. 7 min. de mais afgieten en erdoor scheppen. nog even laten doorwarmen en op smaak brengen met worchestershiresaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwalua


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwalua
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top