1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Gemarineerde zalm met hopscheuten

Gemarineerde zalm met hopscheuten

Door: ruud40

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2002

Ingrediënten 4 personen


240 g zalmfilet
-80 g hopscheuten
-peper
-zout
-2 eetlepels bieslook (fijngehakt)
-2 cl arachideolie
-8 cl maisolie
-1 eetlepel peperbolletjes (groen)
-zout
-1 sjalot
-2 theelepels citroensap



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Een marinade aanmaken met noten- en maisolie, fijngesnipperde sjalot, citroensap, zout en zachte groene peperbolletjes.

Ondiepe borden rijkelijk insmeren met de marinade. Hierop de plakjes rauwe zalm leggen en deze nogmaals, maar nu met mate, bestrijken met de marinade. Kruiden met zout en peper en bestrooien met rauwe hopscheuten. Afwerken met fijngesnipperd bieslook.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top