Zomerstamppot met postelein

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
750 gram gewassen en drooggeslingerde postelein -
2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot -
100 gram geraspte Leidse kaas -
saucijsjes


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de postelein fijn.
Bereid de Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven.
Roer de postelein door de puree en laat de bladgroente door de warmte licht slinken.
Roer de geraspte Leidse kaas door het gerecht en serveer met krokant gebakken saucijsjes.

Laatste reacties

Sassebassie avatar
Sassebassie 07-02-2017

Heerlijk! Vonden ook onze kinderen. Bij gebrek aan cherrytomaatjes heb ik er rauwe paprika door gedaan.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten