1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pittige koolraap

Pittige koolraap

Door: luckyjo

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1 koolraap a 1 kilo -
1 zakje Maggi Groentesmoor Kerrie-Garni -
1 eetlepel boter -
1 gesnipperde ui -
1 a 2 theelepel sambal -
1 eetlepel gesnipperde peterselie of koriandergroen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de koolraap in staafjes van gelijke dikte (of koop voorgesneden koolraap).
Wel de Maggi Groentesmoor Kerrie-Garni zoals op de verpakking staat aangegeven.
Smelt boter, voeg er de ui aan toe.
Na 3 min. de koolraap en de sambal bijvoegen, 1 dl water bijschenken en 10 min. garen. Roer de gewelde mix door de koolraap, nog even smoren.
Roer voor het opdienen 1 el gesnipperde peterselie of koriandergroen door het gerecht.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top