1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pittige koolraap

Pittige koolraap

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1 koolraap a 1 kilo -
1 zakje Maggi Groentesmoor Kerrie-Garni -
1 eetlepel boter -
1 gesnipperde ui -
1 a 2 theelepel sambal -
1 eetlepel gesnipperde peterselie of koriandergroen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de koolraap in staafjes van gelijke dikte (of koop voorgesneden koolraap).
Wel de Maggi Groentesmoor Kerrie-Garni zoals op de verpakking staat aangegeven.
Smelt boter, voeg er de ui aan toe.
Na 3 min. de koolraap en de sambal bijvoegen, 1 dl water bijschenken en 10 min. garen. Roer de gewelde mix door de koolraap, nog even smoren.
Roer voor het opdienen 1 el gesnipperde peterselie of koriandergroen door het gerecht.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top