1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Hongaarse stamppot

Hongaarse stamppot

Door: luckyjo

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1 eetlepel olie -
125 gram magere spekreepjes -
1 rode paprika -
2 theelepel karwijzaadjes -
750 gram geschaafde witte kool -
2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot -
1 runderrookworst



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit op een niet te hoog vuur 1 el olie in een ruime pan. Laat de magere spekreepjes, de in blokjes gesneden rode paprika en de karwijzaadjes ongeveer 5 min. zachtjes bakken.
Roer er de witte kool door, ongeveer 5 min. laten garen.
Bereid de Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven op de verpakking. Roer de groente erdoor en serveer deze stamppot met de runderrookworst



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top