1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde ribkarbonades

Gevulde ribkarbonades

Door: luckyjo

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-10-2002

Ingrediënten 4 personen


4 dikke ribkarbonades a 200 gram -
2 theelepels mosterd -
4 plakjes belegen kaas -
4 plakjes achterham -
zout en versgemalen peper -
3 eetlepels boter -
1 doosje Maggi Puree a la Minute met Creme Fraiche en Bieslook




Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de karbonades met een scherp mesje horizontaal in, zodat er een zakje ontstaat. Smeer de binnenkant in met een dun laagje mosterd. Vul elke karbonade met een plakje kaas en een plakje ham en steek de karbonades dicht met een cocktailprikker
Wrijf het vlees in met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan, schroei het vlees dicht en laat het op halfhoog vuur aan weerskanten gaar worden
Bereid de zakjes Maggi Puree a la Minute met Creme Fraiche en Bieslook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Geef hierbij sperzieboontjes, omgeschud met bieslook.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top