1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Pastinaak Chips

Pastinaak Chips

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-10-2002

Ingrediënten


-1 middelgrote of grote pastinaak van circa 300 g
-1 dl archide olie
-zout



Zelf bijzondere chips maken in een hand omdraai

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-snij de geschrapte pastinaak met een scherp mes in zo dun mogelijke plakjes

Bereidingswijze

-verhit de olie in een steelpan, tot er damp uitkomt
-bak de plakjes pastinaak met niet te veel tegelijk in 2 a 3 min goudbruin
-ze beginnen te golven als echte chips
-haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken
-bestrooi ze licht met zout

Serveertip

Ze kunnen desgewenst van tevoren worden gebakken (ze blijven een paar uur knapperig)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top